• Română
  • English
  • Italiano

Despre TOP EXPERT S.P.R.L.

TOP EXPERT S.P.R.L. este o societate profesională de insolvenţă, membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) înscrisă în Registrul Formelor de Organizare II sub nr. 170/2006 fiind una dintre primele societăţi de profil din ţară, cu o vastă şi îndelungată experienţă în domeniul insolvenţei comerciale.

TOP EXPERT S.P.R.L. s-a înfiinţat la sfârşitul anului 2006 în temeiul prevederilor O.U.G. nr. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă prin reorganizarea departamentului de specialitate al S.C. TOP EXPERT S.R.L. Braşov ca societate profesională independentă, rezultând o societate ce reuneşte baza materială şi valorifică superior logistica şi experienţa acumulată anterior.

TOP EXPERT S.P.R.L. este o societate profesională de insolvenţă care şi-a atins obiectivul de a fi în măsură să asigure servicii judiciare şi extrajudiciare de specialitate, nivelul de performanţă atins fiind recunoscut la nivelul întregii ţări, aspect atestat de includerea în lista lichidatorilor agreaţi atât de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), cât şi de  Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) în 12 din cele 15 zone de supraveghere fiscală din ţară.

    - Zona I – (Alba, Sibiu şi Hunedoara)
    - Zona V – (Suceava şi Botoşani)
    - Zona VI – (Braşov şi Covasna)
    - Zona VII – (Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman)
    - Zona VIII – (Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Sălaj)
    - Zona IX – (Constanţa şi Tulcea)
    - Zona X – (Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Olt)
    - Zona XI – (Galaţi, Brăila şi Vrancea)
    - Zona XII – (Iaşi şi Vaslui)
    - Zona XIII – (Mureş şi Harghita)
    - Zona XIV – (Prahova, Buzău şi Dâmboviţa)
    - Zona XV – (Timiş, Arad şi Caraş-Severin)

TOP EXPERT S.P.R.L. are în prezent un portofoliu de peste 1250 de companii cărora le asigură servicii de consultanţă în materia insolvenţei comerciale şi a prevenirii acesteia, a concordatului preventiv şi a mandatului ad-hoc, servicii de administrare, reorganizare şi lichidare judiciară, reorganizare administrativă prin redimensionare, fuziune şi divizare, lichidare voluntară şi de drept, studii de analiză, diagnoză şi prognoză economică, asistenţă logistică privind profilaxia insolvenţei ori a deschiderii procedurilor de insolvenţă cu promovarea unor planuri viabile de reorganizare, precum şi servicii de administrare specială şi de lichidare a activelor societăţilor din patrimoniul AVAS.

Profesionalismul în aplicarea procedurii, nivelul ridicat de recuperare a creanţelor şi promovarea cu succes a mai multor planuri de reorganizare în cadrul procedurii insolvenţei ne recomandă deopotrivă instanţelor de judecată, creditorilor şi debitorilor ca opţiunea ideală pentru o colaborare eficientă, fiind un competitor deosebit de valoros, cu o vastă experienţă şi un impresionant portofoliu de servicii şi clienţi.
         
    

 

TOP EXPERT S.P.R.L.

TOP EXPERT S.P.R.L. este o societate profesională de insolventa , membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) inscrisa in Registrul Formelor de Organizare II sub nr. 170/2006 fiind una dintre primele societăţi de profil din ţară, cu o largă şi îndelungată experienţă în domeniul insolvenţei comerciale.Citeste mai mult

TOP EXPERT S.R.L.

S.C. TOP EXPERT S.R.L. Braşov, este societate de audit, consultanţă fiscală şi financiară, expertiză contabilă, înfiinţată în anul 2002, fiind reprezentată prin dl.Brescan Marian, administrator.
S.C. TOP EXPERT S.R.L. este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România care a eliberat Autorizaţia nr. 794/17.12.2007Citeste mai mult

SERDRA S.R.L.

S.C. SERDRA S.R.L. Braşov, este societate de audit, consultanţă fiscală şi financiară, expertiză contabilă, înfiinţată în anul 1992, fiind reprezentată prin dl.Brescan Marian, administrator.
S.C. SERDRA S.R.L. Braşov este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.Citeste mai mult